skip to Main Content
Van Zend-cultuur Terug Naar Menselijk Contact

Zenden, zenden, zenden. Mag het iets minder? Terug naar menselijk contact en een oprecht gesprek

Onze wereld is enorm gefocust op economische groei. Hogere omzet, lagere kosten en dus een zo hoog mogelijk winstpercentage. Klinkt logisch, maar hoe realiseren we dit? Simpel: zichtbaar zijn, leads verzamelen en verkopen maar! Anno 2022 is dit het eerst wat in je opkomt als je aan groei denkt, toch?

Nou, niet persé. En steeds vaker juist niet. Dat is waarom Mastermatch het alternatief biedt. Een platform dat volledig focust op zakelijk groeien via je warme netwerk. Niet door ‘verkopen’. Niets nieuws, maar wel een beetje ondergesneeuwd geraakt door de social media madness.

Binnenkort is de lancering!

Leestijd: 3 minuten


Inhoud

  1. Hoe zijn we in een zend-cultuur beland?
  2. Communicatie anno nu
  3. Wat dan wel?

Anders dan vroeger, zijn ondernemers en bedrijven steeds meer bezig om zichzelf te laten zien. “Zichtbaar zijn.” Niet alleen online, maar overal waar we ons bevinden. Van social media, online advertenties, tot reclameborden in de stad, de supermarkt en in de straat waar je woont. Elke dag wordt er een stortvloed aan marketing over je heen gegooid, ongevraagd. Je wordt op vele verschillende manieren geprikkeld om tot aankopen over te gaan. Samengevat in één begrip: consumentisme.

Hoe zijn we in een zend-cultuur beland?

Vroeger, toen men nog in een winkel zat te wachten op klanten… Dit kun je je tegenwoordig niet meer voorstellen toch?

Door de snelle technologische ontwikkelingen kun je je dit inderdaad niet meer voorstellen. De afgelopen 15 jaar is het digitale bereik van één persoon of bedrijf enorm gegroeid. Het gemak gecombineerd met het resultaat dat dit oplevert, heeft ervoor gezorgd dat we uitgegroeid zijn tot een echte zend-cultuur.

Voordat een boodschap de wereld in wordt gepusht, worden er complete campagnes opgezet en zit er uren, dagen, weken werk in! De perfecte marketingboodschap op de meest geschikte media. Dit voor een zo groot mogelijk en best converterend bereik.

En dit allemaal terwijl jij er misschien helemaal niet op zit te wachten?

Communicatie anno nu

Marketing hoort er gewoon bij. Maar maast het zenden van marketingboodschappen, stel ik steeds vaker de vraag:

Op welke manier heb jij tegenwoordig nog 1 op 1 contact met waardevolle zakelijke relaties?

Wat is jouw antwoord op deze vraag?

Het meest gegeven antwoord is: via LinkedIn. Maar hoe waardevol zijn deze likes, reacties of kortstondige chat berichten op LinkedIn écht?

Hoe vind je die nieuwe frisse blik die bereid is om met jou mee te denken of te werken aan een project dat niet direct geld oplevert? Of andersom, hoe zet jij jouw kennis in om écht waarde aan iemand te kunnen bieden?

Of het nog anders kan? Absoluut!

Steeds meer geluiden, irritaties en zelfs ook negatieve persoonlijke invloeden worden er gedeeld over onze huidige zend-cultuur. Dit geeft dan ook aan dat de huidige manier van communiceren niet altijd het meest aanspreekt en het meest waardevol is.

Door de immense hoeveelheid informatie die mensen dagelijks toegespeeld krijgen van personen en bedrijven, is er al langere tijd een tendens waarin mensen meer teruggrijpen naar wat ze kennen. Mensen verenigen zich weer meer en meer in kleinere communities met gelijkgestemden. Mensen die ze vertrouwen.

Ook op zakelijk gebied gaan mensen liever in zee met bekenden of mensen die door jouw netwerk worden vertrouwd. Dat is nooit anders geweest, maar door de hele social media madness is zakendoen via je warme netwerk een ondergeschoven kindje geworden.

MASTERMATCH is de oplossing en lanceert binnenkort de tegenhanger

In het verleden heeft je warme netwerk verbinden en activeren zich al lang bewezen. Mastermatch grijpen we terug naar deze simpele ‘ouderwetse’ methode: samenwerken en zakendoen door verbinden en écht persoonlijk contact.

Mastermatch ontwikkelt een 100% zakelijk platform zonder ongevraagde sociale informatie of marketing berichten.

Wat je dan wel kunt vinden op Mastermatch?

  • Terug naar zakendoen door verbinden;
  • Eén app voor al je events en zakelijke kringen;
  • Persoonlijk ontmoeten, virtueel én fysiek (zelfs tijdens events);
  • En eigen regie over wie jou benadert en waarom.

Een platform dat meegroeit met de fase van een bedrijf. Op Mastermatch creëer je zakelijk kansen, omdat je gewoon heel goed bent in wat je doet!

Ken je de waarde van persoonlijk contact en groeien via je warme netwerk? Dan is Mastermatch voor jou!

Mastermatch lanceert binnenkort het platform en nodigt de eerste 1.000 wachtende op de wachtlijst uit om deel te nemen. Daarna sluiten de deuren en kun je alleen nog door een deelnemende Master worden uitgenodigd.

We blazen effectief netwerken weer nieuw leven in. Schrijf je dus nu in op de wachtlijst!