skip to Main Content
Kies het beste plan voor jou

*Een kortingscode kun je in de laatste stap invullen.

Wat leden zeggen:

"Via Mastermatch werd ik binnen korte tijd met een hand vol ideale klanten van mij in contact gebracht en mocht ik hen een voorstel neerleggen. Super hoe dat online dus ook kan."

"Ik zit in een online cirkel met specialisten uit heel Nederland. Ik hoef niet te reizen om hen te ontmoeten en het kost me nog minder dan 3 koppen koffie per maand!"

Veelgestelde vragen
Voor wie is Mastermatch?

Voor ondernemers en professionals die met regelmaat zoeken naar zakelijke kansen via een netwerkgroep én die bereid zijn te helpen bij de zoekvragen van cirkel leden. Er zijn spelregels. De cirkels zijn niet geschikt voor reclame, zelfpromotie en carrière kansen.

Wat is de duur van het abonnement?

Het lidmaatschap is een jaarabonnement. Ook als je even niet deelneemt aan een cirkel behoud je gewoon toegang tot Mastermatch. Het lidmaatschap wordt zonder opzegging automatisch verlengd.

Wat als een cirkel toch niet bij me past?

Dat is geen probleem. Je kunt je altijd terugtrekken uit een cirkel en je voor een andere cirkel aanmelden of zelf een cirkel oprichten. Je kunt tot 4 keer per jaar aan een nieuwe cirkel deelnemen.

Kan ik later nog van abonnement wisselen?

Ja, als je later alsnog een besloten cirkel wilt oprichten voor je eigen (netwerk)groep of community kun je wisselen van Premium naar Exclusief.

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, als je toch niet wilt samenwerken met andere professionals aan de groei van je business kun je tot 14 dagen na afsluiten je abonnement annuleren.

Andere vragen?
Back To Top