skip to Main Content
Wat leden zeggen:

Jennifer Delano – PR strategie expert

"Via Mastermatch werd ik binnen korte tijd met een hand vol ideale klanten van mij in contact gebracht en mocht ik hen een voorstel neerleggen. Super hoe dat online dus ook kan."

Remco van Geel – BI Developer

"Ik zit in een online cirkel met specialisten uit heel Nederland. Ik hoef niet te reizen om hen te ontmoeten en toch werk ik al met 2 leden samen aan een project."

Veelgestelde vragen
Voor wie zijn de cirkels?

Voor ondernemers en professionals die met regelmaat zoeken naar zakelijke kansen via een netwerkgroep én die bereid zijn te helpen bij de zoekvragen van cirkel leden. Er zijn spelregels. De cirkels zijn niet geschikt voor reclame, zelfpromotie en carrière kansen.

Wanneer weet ik of ik kan deelnemen?

Bij je aanmelding vul je een korte vragenlijst in. Op basis van deze informatie stellen we je voor aan de cirkel(s). De leden belissen of jullie een goede match zijn. Binnen een paar werkdagen ontvang je een terugkoppeling.

Wat als een cirkel toch geen match is?

Als een cirkel beslist dat jullie niet bij elkaar passen is het aan jou of je je voor een andere cirkel wilt aanmelden of je terugtrekt. Ook na de proefperiode kun je je gewoon voor een andere of een extra cirkel aanmelden.

Wanneer gaat een aspirant cirkel open?

Dat ligt aan de aanmeldingen. Vanaf 4 aanmeldingen gaat een cirkel open. Duurt het te lang, dan krijg je je geld gewoon terug.

Kan ik later alsnog een besloten cirkel oprichten?

Absoluut. Je kunt op elk moment een cirkel oprichten voor je eigen netwerkclub, mastermind of community bijvoorbeeld.

Wat is de duur van cirkel lidmaatschap?

Het lidmaatschap is een jaarabonnement. Ook als je even niet deelneemt aan een cirkel behoud je gewoon toegang tot Mastermatch. Het lidmaatschap wordt zonder opzegging automatisch verlengd.

Andere vragen?
Kies het beste plan voor jou
Back To Top