skip to Main Content

Over Mastermatch.

Mastermatch is een Nederlandse startup vol ambitie om traditioneel zakelijk netwerken te verjongen en heel doelgericht te maken. Ineens zag door corona de wereld er anders uit en net als andere bedrijven moest Mastermatch het plan omgooien. Als een kameleon ondervroeg Mastermatch in 10 dagen tijd 300 ondernemers hoe zij netwerken tijdens de intelligente lockdown.

Wat 300 ondernemers zeiden over netwerken in corona tijd:

“Ik heb nog steeds veel afspraken, maar niet meer fysiek. Minder fysiek is minder reizen. Gevolg: tijd over.”
“De drempel om 1 op 1 contact te leggen is veel lager geworden.”
“Gesprekken online zijn meer gericht en gestructureerd. Je praat minder snel over koetjes and kalfjes.”
“Ik heb geleerd dat sommige dingen echt wel via videobellen kunnen, iedereen is er snel aan gewend geraakt.”
“Je hebt meer flexibiliteit in wanneer je afspreekt en minder reiskosten.”
“Ik heb weer meer tijd over in de avond.”

Netwerken voor
de digitale generatie.

Mastermatch deed een succesvolle pilot van 3 maanden. De conclusie: netwerken in vaste groepen van ondernemers werkt ook online. In de netwerkcirkels faciliteert Mastermatch samenwerking, co-creatie en support voor en door gelijkgestemde ondernemers. En de cirkels zijn weer open!

In deze gekke tijden toch gewoon samen met andere ondernemers werken aan de groei van je business? Check snel of jouw ideale netwerkcirkel er al tussen zit:

Naar de cirkels

“Ondanks de impact van corona op ondernemingen, hebben we ook noodzakelijke lessen geleerd over efficiëntie, productiviteit en duurzaamheid. Samen met 100 ondernemers ontwikkelden we een innovatief online en gefocust netwerk concept. Toekomstgericht en weerbaar tegen een 1,5 meter samenleving.” Jorinde Schouten – Founder Mastermatch

Back To Top