skip to Main Content
Beschik jij over smart capital? Let's meet!

Mastermatch biedt je de kans om deel uit te maken van onze veelbelovende en schaalbare startup. We zijn op zoek naar investeerders die ons bedrijf helpen opbouwen. Bij voorkeur smart capital, niet verplicht. Zullen we binnenkort kennismaken?

Neem contact op
Jij bent investeerder. Wij een startup! Zijn we ook een mastermatch?

We deden een pilot met 100 betalende klanten. Onze MVP is voor 95% klaar. We bouwen een wachtlijst en hebben een launching partner. Met onze slimme en volledig geautomatiseerde hypergrowth loop strategie creëren we exponentiële groei. Help jij mee aan het succes van Mastermatch?

Gerichte één-op-één's op elk zakelijk event

Willekeurige ontmoetingen, oppervlakkige gesprekken, ongevraagd verkoopgedrag en Linkedin-connecties die je nooit meer spreekt. Dit is de praktijk op 43% van de zakelijke events. Waarom? Door gebrek aan budget of tijd bij de organisator van het event om in een ​​netwerkoplossing te voorzien. Mastermatch springt in op dit deel van de markt die nu wordt genegeerd door alternatieve event apps. In onze unieke strategie en business model geven we event deelnemers de volledige controle. Zij plannen met de app super gerichte afspraken op élk event. Zonder afhankelijkheid van organisatoren. Daardoor hebben we een grote voorsprong op concurrenten (allemaal single-event gefocust). Het leuke is, ook als je niet naar een event gaat vind je jouw business matches met Mastermatch. En we helpen gebruikers na een eerste kennismaking om in contact te blijven voor lange-termijn rendement. Wil je precies weten hoe we het doen? Laten we afspreken!

Neem contact op
Laat geen zakelijk event meer aan je voorbij gaan, zonder de mensen te ontmoeten die je nodig hebt voor jouw succes

Jorinde Schouten

Heb je de live pitch gemist? We got you!

Founder Jorinde Schouten vertelt in de online Live Show van Angels & Dragons alles over onze plannen. Geen platte pitch zoals je gewend bent, maar een verhaal die iedereen herkent. Iedereen die wel eens naar een zakelijke event is geweest. We hebben de presentatie uit de show geknipt voor je. Je kunt ook de volledige show bekijken.

Hoe werkt het? Bekijk de preview

Mastermatch is een invite-only platform. Je moet dus worden uitgenodigd. In een demo laten we zien hoe gebruikers starten met de app nadat zij een uitnodiging hebben ontvangen.

Zullen we kennismaken?

Heb je interesse om nog meer te weten te komen over investeren in Mastermatch? We plannen graag een één op één afspraak of videocall. Stuur een bericht en we nemen contact met je op.

Back To Top