skip to Main Content
Vind nieuwe business, samenwerkingen en kennis

Het platform waar jouw team en externe verbinders zakelijke kansen realiseren voor jouw bedrijf.

Plan een video call

Effectiever zakendoen met warme connecties

Met Mastermatch activeer je een warm netwerk om je bedrijf heen, ook wel: je inner circle. Deze groep helpt jou actief bij het realiseren van nieuwe klanten, nieuwe dingen leren en krachtige samenwerkingen.

Plan een video call
Mastermatch maakt netwerken leuk én renderend!

INNER CIRCLE

Warme introducties

Laat je netwerk voor je bedrijf werken. Krijg warme introducties bij andere bedrijven, stel een vraag en krijg hulp die je nodig hebt. Business of kennis, met je inner circle ben je dagelijks in contact met professionals die jouw bedrijf verder helpen.

AI MATCHING

Met AI je netwerk versterken

Connecten om het connecten om je netwerk te vergroten is verleden tijd. Onze AI matching zorgt ervoor dat jouw bedrijf in contact komt met de juiste professionals die wel een bijdrage leveren aan business, netwerk en kennis.

EVENTS

Weet met wie je moet praten

Je team zonder inzicht in de deelnemers op een event laten rondlopen. Dat gebeurt je niet meer. Op Mastermatch zie je wie er naar welke events gaan en met wie zij in contact willen komen. Maak een afspraak en ontmoet elkaar daar! Spreek alleen nog de mensen waar je wat aan hebt.

Exclusief voor bedrijven: toegang tot de Verbindersclub

De Verbinders zijn externe ambassadeurs die jouw bedrijf in contact brengen met je doelgroep. Versterk je netwerk met gecommitteerde en ervaren netwerkers die niet op je payroll staan en kom in de picture bij bedrijven waar jij mee wilt samenwerken.

Krijg toegang tot een groeiende club getrainde netwerkers
Verhoging van je naamsbekendheid door namedropping
2 tot 6 warme contacten en/of partner mogelijkheden per kwartaal
Plan een video call
Start vandaag met next-level netwerken

Versterk je warme netwerk en krijg introducties en nieuwe samenwerkingen.

Plan een video call
Vragen over de Verbindersclub

Wat is de Verbindersclub Code?

Verbinders stellen hun netwerk open en maken kwalitatieve introducties voor jouw bedrijf. Andersom laat je je als bedrijf vertegenwoordigen door ‘externe’ verbinders. Een verbinders-samenwerking is alleen succesvol als er een match is en vertrouwen bij beide partijen.

Zowel verbinders als een bedrijf committeren zich aan de Code van de Verbindersclub voordat zij deelnemen. Het is de leidraad voor succesvolle verbinders-samenwerkingen. Heb je vragen over de code? Neem contact met ons op.

Hoe werkt de Verbindersclub?

We maken een profiel met informatie over het bedrijf en met wie je in contact wil komen (eventueel anoniem). Dat kunnen leads zijn, partners, personeel en/of andere samenwerkingen. In het profiel staat ook de financiële afspraak die je aanbiedt aan de verbinders. Dat kan een commissie zijn of een fixed bedrag. Het een generieke afspraak voor alle leden van de Verbindersclub.

Hoe ontmoet ik de verbinders?

Op basis van je bedrijfsprofiel kunnen verbinders inschatten of zij het juiste netwerk hebben voor jouw bedrijf. Als zij kennis willen maken nemen ze rechtstreeks contact met je op. Jullie plannen zelf een kennismaking en je beslist hierna ook zelf of je een samenwerking aangaat. Je kunt hiervoor gebruik maken van een verbinders-overeenkomst die we beschikbaar stellen.

Wat wordt er bedoeld met getrainde netwerkers?

De leden van de Verbindersclub zijn netwerkers die verbinden met passie en aandacht. Zelfs de meest ervaren netwerkers volgen een training om lid te worden van de Verbindersclub. Zij weten hoe ze kwalitatieve, warme introducties tot stand brengen. Ze organiseren het eerste contactmoment tussen jou een een nieuw contact en leiden het contactmoment in.

Hoeveel leden zitten er in de Verbindersclub?

Op dit moment telt de Verbindersclub 50 verbinders. Dat zijn 50 potentiële matches met jouw bedrijf. We hebben het doel om flink te groeien het komende jaar. Je krijgt ook toegang tot de nieuwe leden van de Verbindersclub voor de duur van je Business lidmaatschap.

Het is een nieuw concept. Wat betekent dit?

Mastermatch brengt sinds kort bedrijven en verbinders in deze vorm met elkaar in contact. Dat betekent dat je instapt in een vroege fase waarin we nog volop experimenteren met wat goed werkt. We zijn nog heel flexibel om de wensen van jouw bedrijf mee te nemen. Je bent dus eigenlijk mede-pionier en hebt een grote stem in de doorontwikkeling.

Hoeveel introducties kan ik verwachten?

De Verbindersclub is een nieuw concept en dat betekent dat we nog geen exacte cijfers hebben. De verbinders zelf zijn overigens niet nieuw met verbinden.

Het is goed om te weten dat verbinden gaat over het opbouwen en onderhouden van goede relaties. Verbinders zijn op hun best als zij vrij zijn in de verbindingen die ze maken. Verbinden is niet hetzelfde als sales en daarom kunnen we geen sales-kpi’s hanteren. Daar staat tegenover dat het aangaan van een verbinders-samenwerking met één of meerdere verbinders geen kosten met zich meebrengt, totdat de introducties door verbinders leiden tot resultaat.

Grof ingeschat verwachten we dat je tussen de 3 tot 9 kwalitatieve introducties per kwartaal kunt verwachten, per verbinder met wie je een samenwerking aangaat.

Contact opnemen? Laten we (video)bellen!

Wil je meer weten over Mastermatch of de Verbindersclub? Neem contact op via hello@mastermatch.net of plan meteen een video afspraak in onze agenda. We leggen je graag uit hoe je met Mastermatch meer uit je netwerk haalt.